Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

«Ціна чужої війни»

Дата: 16.02.2019 14:03
Кількість переглядів: 492

15 лютого в Лозно-Олександрівському Будинку Культури відбувся захід на тему: «Ціна чужої війни», присвячений 30-ій річниці виведення військ з Афганістану.

Фото без опису

… у жодному календарі день 15 лютого нічим не позначений, але він особливий. 30 років тому, 15 лютого 1989 року останній наш солдат був виведений за межі республіки Афганістан. Сотня тисяч воїнів-афганців пройшли серйозні випробування в цій війні, і не тільки не зламалися, а й проявили такі якості як мужність, героїзм, відданість і любов до Батьківщини.

З кожним роком історія віддаляється від вогняних років Афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності військовому обв’язку синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму.

З нагоди 30-річниці виведення військ з Афганістану подяками були нагороджені воїни-афганці, що мешкають на території Лозно-Олександрівської об’єднаної територіальної громади: Ходикін Сергій Васильович, Сікарєв Генадій Григорович, Руденко Олександр Петрович, Мучний Павло Андрійович, Крюков Сергій Іванович, Маслов Віктор Олексійович, Левченко Микола Сергійович, Гнатюк Олександр Володимирович, Фатєєв Василь Констянтинович, Кравцов Олександр Володимирович, Осіпов Микола В’ячеславович та Мокрушин Анатолій Володимирович.

Хвилиною мовчання всі присутні заході вшанували пам’ять всіх тих, хто мужньо і гідно з гідністю виконував інтернаціональний обов’язок.

Давайте ж ми будемо пам’ятати ветеранів, виявляти до них розуміння, до тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі: у спогадах, у снах, у думках. Вони цього заслуговують. Довгих їм та щасливих років життя під безхмарним мирним небом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь