Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
25 Липня, 2024 р., 16:45
24 липня Український ветеранський фонд оголошує старт конкурсу фінансування громадських організацій — Варто: шлях відновлення. За умовами проєкту, фінансування можуть отримати громадські організації, які надають ветеранам, їхнім родинам, а також сім’ям полеглих захисників і захисниць можливості реабілітації через фізичну активність. Кошти можна отримати на: ● облаштування необхідної інфраструктури (центрів з фізичної реабілітації, клубів, секцій) для проведення тренувальних заходів для ветеранів; ● організацію проведення заходів/тренувань для ветеранів під керівництвом кваліфікованих тренерів, реабілітологів, спрямованих на підвищення їх рухової активності та залучення до активного способу життя; ● проведення масових заходів (змагань) з фізичної активності для ветеранів, у тому числі ветеранів з видимою і невидимою інвалідністю. Сума фінансової підтримки, що надається кожному переможцю: від 500 тисяч до мільйона гривень. Приймання заявок триватиме з 24 липня до 9 серпня 2024 року, 18:00. Переможців серед проєктів визначатиме незалежна комісія. Максимальний строк реалізації проєкту — до 12 місяців. Більше про умови та покрокову інструкцію — на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-shlyakh-vidnovlennya/ Запитання та уточнення щодо поданого аплікаційного пакета надсилайте на пошту uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів “Варто: шлях відновлення” та номера заявки.
23 Липня, 2024 р., 13:35
У Богданівському штабі на Дніпропетровщині продовжуються проводитися для відвідувачів хабу. Перший захід, організований громадською організацією "Аваліст", фахівцями Гірської міської військової адміністрації та фахівцем Луганської обласної служби зайнятості, був присвячений психологічному розвантаженню. Відвідувачі взяли участь у "Психологічній кав'ярні", де займалися психологічними та рухливими вправами, розмірковували про психологічне виснаження та способи його подолання, а також займалися арт- терапією за допомогою завареної кави. Цей захід допоміг учасникам саморозкритися, виразити свої емоції та наблизитися до власної гармонізації. Другий захід був призначений для маленьких відвідувачів хабу та їхніх батьків. Це був квест "Божий дар, людська душа, диво – розпис Петриківський", який провели фахівці Гірської міської військової адміністрації, робітники Богданівської бібліотеки та фахівець Луганської обласної служби зайнятості. У дружній, веселій атмосфері кмітливі учасники змагалися у спритності, дізналися про Петриківський розпис, який внесений до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО від Дніпропетровської області, та навіть малювали петриківським розписом. Всі відвідувачі заходу отримали веселі емоції та задоволення від пригод. Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875- 48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr
19 Липня, 2024 р., 10:37
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини Українського народу; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. До участі у Конкурсі запрошуються діти (юні художники, співаки та волонтери) віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу. Конкурс проводиться у 3 категоріях – малюнок, фотографія та пісня. УЧАСТЬ У КОНКУРСІ Є БЕЗКОШТОВНОЮ. Конкурс проводиться у 3 категоріях – малюнок, фотографія та пісня. Намалюйте Батьківщину, наших героїв, традиції чи сюжет пісні, яка надихає. Заспівайте улюблену українську пісню. А через фотографію розкажіть про допомогу армії, постраждалим цивільним чи тваринам. Категорія «Малюнок» Автором конкурсної роботи у категорії «Малюнок» може бути одна дитина.
18 Липня, 2024 р., 13:30
Ворог постійно шукає способи дестабілізувати ситуацію в країні шляхом скоєння диверсій. Досить вразливою категорією є підлітки, котрим ворог пропонує винагороду за те щоб скоїти диверсії. Спецслужби нашої держави отримують тисячі анонімних повідомлень про підрив держустанов, шкіл, лікарень та інших місць масового скупчення людей. Переважна частина повідомлень про псевдомінування надходить з території РФ через інтернет, а також від українських абонентів. Було встановлено, що для розсилання терористичних повідомлень російські спецслужби все частіше залучають неповнолітніх. Для вербування українських підлітків вони використовують заборонену соцмережу «ВКонтакте», підконтрольні Телеграм-канали та ігрові інтернет-платформи. На цих ресурсах представники спецслужб РФ знайомляться з юними користувачами і пропонують їм співпрацю. Для схилення дітей до підривної діяльності ворог часто застосовує шантаж, психологічні маніпуляції та обіцянки легких грошей.  
17 Липня, 2024 р., 11:51
На виконання рішення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту майнових та немайнових прав внутрішньо переміщених та інших осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України від 14.06.2024 року, Луганською обласною військовою адміністрацією запроваджується збір інформації про вціліле житло в Луганській області, власники якого бажають отримати компенсацію за таке житло за умови юридично оформленої відмови від права власності на нього на користь держави Україна у разі потенційної появи такої можливості та наявності необхідних фінансових ресурсів. 
17 Липня, 2024 р., 09:56
Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки i розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді (далі – Конкурс), що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України. У 2024 році Конкурс проводитиметься у 7 номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків»; «Політична освіта та політична культура»; «Відбудова та відновлення системи освіти в умовах воєнного стану»; «Публічна служба моєї мрії»; «Відновлення України на цінностях прав людини»; «Інструменти ефективності в державних установах»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи». Участь у Конкурсі можуть брати (одноосібно або творчими колективами) молоді люди віком від 14 до 35 років. Термін проведення Конкурсу: до 30 вересня 2024 року – прийом творчих робіт, жовтень 2024 року – розгляд та оцінка робіт, листопад 2024 року – визначення та нагородження переможців і призерів. Просимо доручити відповідним структурним підрозділам поінформувати про проведення Конкурсу (положення додається) керівників закладів вищої, загальної середньої, позашкільної освіти, учнівську та студентську молодь, громадські організації, медіа, розмістити інформацію на офіційних сайтах та у соціальних мережах. Детальну інформацію про Конкурс можна знайти на офіційному веб-сайті Конкурсу: https://vseukrainskyi-konkurs2020.mozello.com/.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь