Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
08 Травня, 2024 р., 16:38
Для зручності взаємодії з Луганською обласною службою зайнятості ми пропонуємо онлайн-послуги для населення та роботодавців.
03 Травня, 2024 р., 16:12
Для більш активного залучення наукового потенціалу області до підвищення рівня ефективності органів місцевої влади, 3 травня відбулась онлайн-нарада за результатами дослідження результативності закупівельної активності громад Луганщини через платформу «Prozorro» у 2023 році.
03 Травня, 2024 р., 10:55
Національним Фестивалем “Код Нації” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 09 травня. Головною метою Конкурсу є прагнення підвищити обізнаність про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне та історичне надбання серед українського народу; утворення платформи для самовираження та розвитку власних талантів учасників в межах європейської тематики; утвердження європейської ідентичності українського народу та незворотності європейського та євроатлантичного курсу України. На Конкурс усі охочі можуть подати власні творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, есе на тему “Україна - це Європа”, музичні та декоративно-ужиткові роботи. Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті: https://eu.kod-natsii.com/ з 01.05 по 31.05, оцінювання творчих проєктів по 09.06, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 10 червня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах. Також, для усіх охочих, Освітня платформа Фестивалю пропонує кинути виклик своїм знанням про Європу, склавши відповідне Тестування. Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://eu.kod-natsii.com/test/ з 01.05 по 24.05, скласти тестування з 09.05 по 31.05, а отримати Сертифікат знавця Європи одразу після складання тестування! Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: https://eu.kod-natsii.com/
03 Травня, 2024 р., 10:28
24 лютого 2022 року увага всього світу була прикута до України. Тоді на допомогу нашому війську прийшло організоване громадянське суспільство, що здивувало іноземців і подекуди навіть самих українців. 
03 Травня, 2024 р., 09:49
Безпека на роботі перетворюється з сухого набору правил у живе мистецтво, що охороняє наше благополуччя. Ми переконані, що образотворче мистецтво може висловити та переосмислити значення безпеки на роботі на свій лад!
03 Травня, 2024 р., 07:24
Що треба? До 09 травня року зняти відео про те, що для вас є Європа, і чому Україні важливо стати частиною європейської спільноти або показати європейські місця України та/або Луганщини.
02 Травня, 2024 р., 09:44
🌍 З нагоди Дня охорони праці 🗓️ 28 квітня 2024 року, ми раді оголосити надзвичайний конкурс, який об'єднує творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища.
30 Квітня, 2024 р., 10:30
Сьогодні, 30 квітня, своє професійне свято відзначають військові Державної прикордонної служби України, які першими зустріли окупантів уранці 24 лютого 2022 року. З 2018 року Україна відзначає День прикордонника щороку 30 квітня. Свято встановлено указом президента України від 27 квітня 2018 року з метою відзначення внеску прикордонників у боротьбу за незалежність України, вшанування мужності та героїзму захисників державних кордонівУкраїни. Від щирого серця вітаємо Вас зі святом, яке символізує віру в справедливість та готовність до надзвичайних випробувань. Ваша праця - нелегка, але дуже важлива для забезпечення національної безпеки. Ми знаємо, що ви завжди готові зустріти будь-якого противника і дати йому гідну відсіч! Тому в цей день бажаємо міцного здоров'я, мирного неба над головою, дружньої підтримки, матеріального благополуччя, сили духу і тіла, мужності та родинної підтримки. Дякуємо за службу!
30 Квітня, 2024 р., 10:21
Спеціально для вас зібрали добірку з  платформ, які допоможуть вам обрати або змінити професію, визначити свої здібності та вміння:
26 Квітня, 2024 р., 14:49
До вирішення питань підвищення ефективності та прозорості діяльності органів місцевої влади облдержадміністрацією залучені провідні наукові установи Луганщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь