Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
12 Квітня, 2024 р., 14:34
Міністерство у справах ветеранів України відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2024 рік здійснює організацію та підготовку національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених”, які відбудуться 08-16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада. З метою належної підготовки до участі у зазначених міжнародних змаганнях з 31 травня по 02 червня 2024 року проводяться Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених 2025” з адаптивних видів спорту. До участі у Всеукраїнських змаганнях з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях “Ігри Нескорених 2025” запрошуються особи, які залучалися до забезпечення проведення антитерористичної операції, забезпечення здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, до здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України (період з 2014 року – до сьогодні), з числа: - військовослужбовців, поліцейських, та осіб з їх числа, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій; - осіб, звільнених з військової служби, служби у правоохоронних органах; - ветеранів війни (учасники бойових дій, статус яким встановлено згідно з пунктами 21-25 частини першої статті 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”) та особи з інвалідністю внаслідок війни, яким статус встановлено згідно з пунктами 11-16 частини другої статті 7 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.
12 Квітня, 2024 р., 13:08
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC). Ця програма дасть можливість опанувати нову професію та стати професійними електромонтерами / електромонтерками з обслуговування підстанцій. Така ініціатива запроваджена для швидкої адаптації ветеранів до нових цивільних професій та підтримки їхніх близьких. Програма створена для людей, які не мають навичок та знань для побудови кар’єри в енергетичному секторі, проте бачать свої перспективи саме у цій галузі. «Укренерго» запрошує до співпраці насамперед мешканців невеликих міст та сіл – населених пунктів, де немає широкого вибору спеціальностей. Після завершення курсу його учасники отримають всі необхідні знання та вміння, щоб реалізувати себе на новій цікавій роботі. Наголошуємо, що до навчання, крім ветеранів та ветеранок, запрошуються і члени родин військовослужбовців.  Окремо звертаємо увагу, що для участі в програмі не потрібно мати профільну освіту, знання з питань енергетики, досвіду роботи. Головне – бажання навчатися та працювати. Учасникам програми пропонують:  офіційне працевлаштування та оплату праці з першого дня навчання;  освітню програму, затверджену Міністерством освіти;  безкоштовний курс навчання тривалістю в 20 тижнів, який передбачає проживання, харчування та проїзд до навчального центру в передмісті м. Вінниці. Упродовж 3 тижнів учасники здобуватимуть теоретичні знання у навчальному центрі, після чого на тих чекає оплачуване стажування на робочому місці до вересня.  Опановуючи нову професію за фахом «електромонтер / електромонтерка з обслуговування підстанцій», ви навчитеся:  обслуговуванню обладнання електропідстанції;  забезпеченню оптимального режиму роботи за основними параметрами (напруга, навантаження, температура тощо);  контролю за станом та режимом роботи обладнання електропідстанції;  діагностиці й усуненню несправностей в роботі обладнання мережі;  впорядкуванню документації і веденню добової відомості згідно зі стандартами компанії.
11 Квітня, 2024 р., 08:05
На сьогодні для підтримки внутрішньо переміщених осіб в 26 містах України працюють 36 гуманітарних хабів «Луганщина моя», геолокацію яких можна переглянути за посиланням http://surl.li/skgdt В таких локаціях переселенці Луганщини можуть отримати консультації із соціальних та юридичних питань, психологічну, медичну та гуманітарну допомогу, а також консультації фахівців служби  зайнятості. Фахівці ЦЗ консультують щодо працевлаштування, відкриття власної справи, проходження професійного навчання, можливостей отримання ваучерів за сприяння Державної служби зайнятості. Також для кожного зацікавленого відвідувача розроблюється план спільних дій з центром зайнятості, спрямований на пошук підходящої роботи. Організовуються проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів для населення та роботодавців. Так, наприклад в хабі Нижньодуванської СВА м.Київ відбувся захід з презентації роботодавця HALO Trust. Із 31-го запрошеного 10 осіб заповнили  анкети та пройшли  індивідуальні співбесіди і були запрошені на навчання, яке розпочалося вже 8 квітня. Під час заходу представниками компанії була надана  змістовна та вичерпна інформація про організацію життєзабезпечення небезпечних територій або HALO Trust та щодо навчання на демінера. Графік роботи представників Луганської обласної служби зайнятості за посиланням http://surl.li/ltlgz Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr
10 Квітня, 2024 р., 12:00
Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної “Єдиної ветеранської лінії”. Таке рішення є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики. Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України. Сервіс запущено 20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України у тестовому режимі для надання якісних консультацій та підтримки ветеранської спільноти. “Єдина ветеранська лінія” є безоплатною та працює щодня з 8 до 20 години. За телефоном 0 800 505 217 кваліфіковані фахівці надають консультацію з нагальних питань ветеранам і ветеранкам, членам їхніх сімей, а також родинам полеглих воїнів.
05 Квітня, 2024 р., 21:48
З метою подовження сталої підтримки Збройних сил України та беручи до уваги відзначення 06 квітня у світі Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, Фестивалем “Код Нації” оголошено проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок” до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку (далі також Марафон).
04 Квітня, 2024 р., 09:02
Звертаємо вашу увагу на цифрову платформу - безкоштовну юридичну допомогу для ВПО. Цей ресурс - інноваційний інструмент, призначений для тих, хто шукає якісні відповіді на юридичні питання, пропонує повний спектр юридичних послуг абсолютно безкоштовно.
29 Березня, 2024 р., 19:57
Україна ще не настільки сильна, як може бути. Потрібно дати нам змогу діяти на полі бою. Для цього необхідні дві речі: системи «Петріот», які можуть передати нам Сполучені Штати, і паритет в артилерії. Системами «Петріот» ми розблокуємо небо, і наші хлопці будуть іти вперед.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь