Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
16 Лютого, 2024 р., 10:24
Згідно з урядовою постановою, пенсіонерам, які стали внутрішньо переміщеними особами до 24 лютого 2022 року та отримують пенсії через поточні рахунки в АТ ”Ощадбанк”, термін проходження фізичної ідентифікації продовжено до 31 березня 2024 року. І хоча ще маємо певний часовий запас, все ж велике прохання до мешканців Луганської області, які відносяться до вище зазначеної категорії: не відкладайте проходження ідентифікації як одержувачі пенсії чи соціальної допомоги на останні дні березня, зробіть це завчасно, щоб не мати зайвих клопотів повесні. Адже не проходження фізичної ідентифікації до визначеного граничного терміну дійсно може слугувати причиною для тимчасового призупинення виплат “до з’ясування всіх обставин”.
16 Лютого, 2024 р., 09:23
16 лютого в Україні відзначається День єднання. Це державна ініціатива, яка була вперше проведена 16 лютого 2022 року згідно з Указом Президента України. День єднання - молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.
15 Лютого, 2024 р., 10:34
Україна не залишалася осторонь від історичних катаклізмів XX століття, що виникали унаслідок військових конфліктів у різних куточках світу. Навіть при тому, що воєнні дії розгорталися на великій відстані від її кордонів, кров українських громадян проливалася, які несли миротворчу місію для інших народів. Держави, такі як Угорщина, країни Близького Сходу, Чехословаччина, Югославія, Лівія і, звісно, Афганістан - де військові дії тривали десять років - стали свідками відданості та героїзму наших військовослужбовців у боротьбі за мир.
13 Лютого, 2024 р., 10:49
Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, та подальшого працевлаштування ЛУГАНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ пропонує навчання учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійно-технічної  освіти Державної служби зайнятості На вибір 95 професій та 365 освітніх програм для навчання, які розміщені на сайті Державного центру зайнятості.  Компенсація витрат на проїзд до місця навчання та у зворотньому напрямку, а також надання місця проживання на період навчання. Фінансування професійного навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Перелік ліцензованих професій тут https://bit.ly/3FJStzK Реєстр освітніх програм тут https://bit.ly/3QFX4ZU  Перелік закладів освіти для проведення навчання тут https://bit.ly/3FK84PS  Звертайтеся за телефонами 0505874302, 0999783630, 0663780527, або подайте онлайн - заявку на навчання на сайті ДЦЗ за посиланням  https://edveteran.dcz.gov.ua/ вказавши Луганський обласний центр зайнятості бажаним для отримання направлення на навчання.
07 Лютого, 2024 р., 19:55
Молодіжна рада при Кремінській міській військовій адміністрації запускає опитування «Теми неформальної освіти для молоді» для кращого розуміння потреб молоді Луганської області в неформальних навчальних заходах. Метою опитування є дослідження ставлення молоді Луганщини до неформальної освіти, в тому числі виявлення найбільш корисних тем для навчальних заходів. Інформація, зібрана в результаті цього опитування, допоможе Молодіжній раді при Кремінській МВА виявити які теми будуть для Вас найбільш корисними, аби в подальшому, в рамках майбутніх проєктів, представники ради та залучені експерти могли якісно й ефективно проводити заходи з неформальної освіти. Посилання для проходження опитування: https://forms.gle/PTJuCyk4J8dv37GZ9, або відсканувавши QR-код за допомогою камери. Приблизний час заповнення – 4-6 хв. Дедлайн – 16 лютого. Участь у ньому є добровільною та анонімною, але (за бажанням) Ви може залишити свої контактні дані, щоб бути запрошеними на заходи одним із перших. Ваша активна участь є важливою для створення ефективного механізму розвитку молоді!
05 Лютого, 2024 р., 12:46
ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» та Федерація профспілок Україниоголошують про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»до Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня.
05 Лютого, 2024 р., 10:54
Нагадуємо, що Уряд ухвалив зміни, які сприятимуть прискоренню виплат родинам загиблих. Ця ініціатива також призвела до скорочення необхідного переліку документів для звернення до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь