Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
18 Травня, 2024 р., 08:30
18 травня — День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Рівно 80 років тому, на світанку, в будинки кримських татар увірвалися солдати та оперативники НКВС. У той час як чоловіки були на фронті, переважно жінок, дітей та літніх людей насильно змусили покинути власні домівки, лишивши на збори лічені хвилини. Жорстоко, без жодних пояснень кримських татар загнали у товарні вагони, щоб відвезти їх за тисячі кілометрів від Батьківщини. Цей жах 80 років тому перетворився на реальність для представників корінного народу України. Ці події стали історією, яку ми не маємо права забути.
14 Травня, 2024 р., 20:54
16 травня 2024 року – Міжнародний день вишиванки.
10 Травня, 2024 р., 19:53
10 травня відбулось онлайн-обговорення Рекомендацій та пропозицій щодо підвищення соціально-економічної ефективності функціонування громад Луганської області у воєнний час.
08 Травня, 2024 р., 16:38
Для зручності взаємодії з Луганською обласною службою зайнятості ми пропонуємо онлайн-послуги для населення та роботодавців.
03 Травня, 2024 р., 16:12
Для більш активного залучення наукового потенціалу області до підвищення рівня ефективності органів місцевої влади, 3 травня відбулась онлайн-нарада за результатами дослідження результативності закупівельної активності громад Луганщини через платформу «Prozorro» у 2023 році.
03 Травня, 2024 р., 10:55
Національним Фестивалем “Код Нації” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 09 травня. Головною метою Конкурсу є прагнення підвищити обізнаність про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне та історичне надбання серед українського народу; утворення платформи для самовираження та розвитку власних талантів учасників в межах європейської тематики; утвердження європейської ідентичності українського народу та незворотності європейського та євроатлантичного курсу України. На Конкурс усі охочі можуть подати власні творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, есе на тему “Україна - це Європа”, музичні та декоративно-ужиткові роботи. Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті: https://eu.kod-natsii.com/ з 01.05 по 31.05, оцінювання творчих проєктів по 09.06, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 10 червня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах. Також, для усіх охочих, Освітня платформа Фестивалю пропонує кинути виклик своїм знанням про Європу, склавши відповідне Тестування. Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://eu.kod-natsii.com/test/ з 01.05 по 24.05, скласти тестування з 09.05 по 31.05, а отримати Сертифікат знавця Європи одразу після складання тестування! Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: https://eu.kod-natsii.com/
03 Травня, 2024 р., 10:28
24 лютого 2022 року увага всього світу була прикута до України. Тоді на допомогу нашому війську прийшло організоване громадянське суспільство, що здивувало іноземців і подекуди навіть самих українців. 
03 Травня, 2024 р., 09:49
Безпека на роботі перетворюється з сухого набору правил у живе мистецтво, що охороняє наше благополуччя. Ми переконані, що образотворче мистецтво може висловити та переосмислити значення безпеки на роботі на свій лад!
03 Травня, 2024 р., 07:24
Що треба? До 09 травня року зняти відео про те, що для вас є Європа, і чому Україні важливо стати частиною європейської спільноти або показати європейські місця України та/або Луганщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь