Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
12 Січня, 2024 р., 18:01
У багатьох людей існує думка, що відмовляються від сплати аліментів виключно чоловіки. Це яскравий приклад стереотипного уявлення про гендерні ролі у суспільстві, адже як показує практика роботи органів державної виконавчої служби, ігнорування батьківських обов’язків не має статі.
04 Січня, 2024 р., 09:57
Запрошуємо кандидатів на вакантні посади для проходження служби в лавах ЗСУ
29 Грудня, 2023 р., 10:53
Щоб отримати якісний протез, не потрібно збирати кошти та їхати за кордон. Держава забезпечує протезом кожного, хто його потребує! 
28 Грудня, 2023 р., 10:49
26 Грудня, 2023 р., 10:03
Заява про надання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю подається роботодавцем протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю. Рішення про надання або відмову в наданні компенсації приймається регіональним центром зайнятості протягом 10 робочих днів з дня подання документів. Компенсація виплачується роботодавцю протягом п’яти робочих днів з дня прийняття рішення про надання компенсації на його банківський рахунок, зазначений у заяві. У разі зміни місця провадження господарської діяльності роботодавця компенсацію виплачує регіональний центр зайнятості, що прийняв рішення про її надання. Джерело: http://surl.li/omnve  Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc  Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr
22 Грудня, 2023 р., 08:26
Якщо Ви готові повернутись та відновлювати Луганщину, приєднуйтесь до нас щоб отримати знання та корисні навички щодо Економічної Безпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь