Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Річниця утворення Лозно-Олександрівської об'єднаної територіально громади

Дата: 16.02.2019 14:09
Кількість переглядів: 367

8 лютого цього року наша Лозно-Олександрівська громада відзначила маленьку проте досить важливу дату.

В 2015 році вийшов Закон «Про добровільне об’єднання територіальних громад, згідно перспективного плану до Лозно-Олександрівської об’єднаної територіальної громади повинні були ввійти Вівчарівська, Россипнянська сільські ради Троїцького району та Шарівська, Мирненська і Солідарненська сільські ради Білокуракинського району.

За наполегливої ініціативи Проценко Ірини Петрівни з 2015 року по лютий 2018 року йшли активні обговорювання цієї нагальної задачі.
8 лютого 2018 року за підтримкою Народного депутата України Курила Віталія Семеновича та Силкіна Олександра Івановича, Лозно-Олександрівською селищною радою, Мирненською та Солідарненською сільскими радами на сесіях було прийнято рішення Про добровільне об’єднання територіальних громад Лозно-Олександрівської селищної ради, Мирненської та Солідарненської сільських рад.

Таким чином до складу Лозно-Олександрівської об’єднаної територіальної громади входять 12 населених пунктів: смт. Лозно-Олександрівка, село Олексапіль,село Петрівка, селище Мирне, село Попасне, село Нянчине, село Новопокровка, село Кочине-Розпасіївка, село Солідарне, село Гладкове, село Калинова Балка та село Миколаївка, центр громади знаходится в смт Лозно – Олександрівка.Фото без опису

8 лютого 2019 року наша громада відзначила першу річницю утворення добровільно об’єднаних територіальних громад!

З нагоди першої річниці утворення Лозно-Олександрівської об’єднаної територіальної громади висловлюємо щиру подяку і глибоку вдячність за особистий вагомий внесок у створення громади, розвиток територій, плідну багаторічну працю та активну участь у громадському житті Депутату України Курило Віталію Семеновичу, Проценко Ірині Петрівні та Силкіну Олександру Івановичу!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь