Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Відбувся інформаційний захід з елементами тренінгу «Ґендерно зумовлене насильство як прояв порушення прав людини»

Дата: 04.06.2019 16:23
Кількість переглядів: 318

Із січня 2019 року МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» впроваджується проект «Сприяння безпеці громад та запобігання насильству в громадських місцях у східній Україні» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), ООН Жінки, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують десять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії та який зосереджений на Луганській, Донецькій та Запорізькій областях.

У рамках проекту в смт.  Лозно-Олександрівка  4 червня було проведено інформаційний захід з елементами тренінгу «Ґендерно зумовлене насильство як прояв порушення прав людини».

У заході взяли участь голова громади Леонов О.О., працівники селищної ради та комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Лозно-Олександрівської селищної ради», представники Лозно-Олександрівської загальноосвітньої школи, дитячого садочку «Барвінок» та представники  Лозно-Олександрівського, Мирненського та Петрівського будинків культури, завідувач Лозно-Олександрівської бібліотеки, представники Громадської Організації та ініціативної групи,а також зацікавлені мешканці громади.

Метою заходу було підвищення рівня обізнаності мешканців громади щодо ґендерно зумовленого насильства, а саме: сутності поняття, його видів та ознак, сприяння розвінчування міфів та стереотипів щодо цього явища.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь