Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Футбольний турнір "Спорт - запорука здоров'я"

Дата: 09.09.2019 13:59
Кількість переглядів: 455

8 вересня 2019 року в смт. Лозно-Олександрівка відбувся Футбольний турнір «Спорт - запорука здоров'я».

Проведення футбольного турніру відбулося в рамках співпраці з комунікаційною агенцією Brandcom та в рамках реалізації проекту з підвищення обізнаності про ґендерно-обумовлене насильство серед жінок та чоловіків у постраждалих від конфлікту районах Донецької, Луганської та Запорізької областей, яка впроваджується в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), ООН Жінки, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Лозно-Олександрівська громада подавши заявку на участь в інформаційно-просвітницької кампанії в рамках співпраці з комунікаційною агенцією Brandcom отримала змогу провести публічний захід з метою залучення молоді громади до фізкультурно-оздоровчої роботи, підвищення рівня обізнаності щодо визначення поняття "ґендер" і "ґендерно обумовлене насильство" та поширення інформації про структуру, що надає допомогу в разі виявлення насильства.

Футбольний турнір «Спорт - запорука здоров'я» зібрав молодь смт. Лозно-Олексадрівка, сел. Мирне та с. Солідарне на футбольному стадіоні де відбулася гра з міні-футболу.

На захід завітала представник комунікаційної агенцієї Brandcom Наталія Батракова, яка підготувала матеріал та провела роботу з обізнаності учасників в питаннях ґендерної тематики.

В рамках інформування щодо проблематики "ґендер" і "ґендерно обумовленого насильства" для учасників були облаштовані фото-зони із банером інформаційної кампанії для фотозйомки.

Публічний захід розпочався з відкриття футбольного турніру та привітального слова голови Лозно-Олександрівської громади Олексія Леонова та начальника відділу освіти, культури, бібліотек, молоді та спорту Лозно-Олександрівської селищної ради Наталії Бушлі, вони побажали учасникам гарної гри та позитивних емоцій.

Після привітальних слів для підвищення настрою та ігрового азарту дівчата з Лозно-Олександрівки та Мирного презентували танцювальну композицію черлідерів з використанням  хеш-тегів «Я – за рівність», «Насильству немає виправдання» та «Ні стереотипам».

В перервах між іграми для учасників проводилися естафети на ґендерну тематику, де молодь давала відповідь на питання стосовно ґендерної рівності, ґендерних ролей та інших ґендерних питань.

Після проведення турніру та естафет на учасників чекало нагородження медалями та вручення подарунків. Представник комунікаційної агенцієї Brandcom Наталія Батракова подарувала всім учасникам заходу сумки та футболки з емблемами Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

В рамках реалізації заходу та завдяки  співпраці з ГО «Лозно-Олександрівський Добродій» для проведення турніру вдалося придбати футбольні форми для команд, футбольні м’ячі та черлідерські форми для дівчат.

Організацією проведення заходу займалися працівники відділу освіти, культури, бібліотек, молоді та спорту Лозно-Олександрівської селищної Пономарьова Дар’я та Антонова Аліна, директор Лозно-Олександрівського БК Олена Біюн, вчителя фізичної культури Лозно-Олександрівської, Мирненської та Солідарненської ЗОШ, музичний супровід був організований художнім керівником Лозно-Олександрівського БК Миколою Шмаль.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь