Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Селищний голова Олексій Леонов відзвітував перед мешканцями Мирненського старостинського округу за період роботи з січня 2019 року по грудень 2019 року

Дата: 12.12.2019 20:16
Кількість переглядів: 1354

Публічний звіт селищного голови Лозно-Олександрівської ОТГ - Леонова Олексія, за період роботи з січня 2019 року по грудень 2019 року. 

Сьогодні, 12 грудня в Мирненській адміністративній будівлі Олексій Леонов відзвітував перед мешканцями Мирненського старостинського округу.

На зустрічі були присутні також староста округу - Ірина Нікітіна, заступник селищного голови з питань фінансово – економічної роботи - Світлана Ляшко, працівники селищної ради, спеціалісти відділу освіти, культури, бібліотек, молоді та спорту селищної ради та директор КП «Сількомунгосп Лозно-Олександрівської селищної ради .

У своєму звіті Олексій Олександрович розповів про діяльність селищної ради та виконавчого комітету. Також заступник селищного голови з питань фінансово – економічної роботи -головний бухгалтер Світлана Ляшко проінформувала присутніх про бюджет об’єднаної територіальної громади.

Після виступу заступника з питань фінансово – економічної роботи Олексій Леонов продовжив звітування за проектною діяльністю Лозно-Олександрівської ОТГ, мова йшла як про реалізовані проекти так і про ті, що знаходяться на стадії реалізації.

Крім того голова громади в своєму звіті відмітив діяльність Громадських Організацій та ініціативних груп мешканців, завдяки яким в громаді вдається реалізувати міні-проекти та міні-ініціативи.
Місцеві мешканці під час зустрічі мали змогу поспілкуватися з головою та звернутися до нього із запитаннями. 
Наразі всі проблемні  питання  взято під особистий контроль Олексія Олександровича. 

В цілому зустріч пройшла змістовно та конструктивно, адже присутні  дізналися більше про діяльність селищної ради об’єднаної територіальної громади та роботу селищного голови. 

По завершенню звіту Олексій Леонов подякував усім, хто допомагає громаді в період її розвитку, та відмітив, що лише спільними зусиллями ми зможемо розвивати Лозно-Олександрівську об’єднану територіальну громаду.

Нагадаємо, що завтра 13 грудня  о 14:00 відбудеться черговий звіт голови в смт. Лозно-Олександрівка.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь