Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Взяли участь у тренінгу на тему: «Законодавчі основи об'єднання. Практичні положення в галузі територіального об'єднання. Особливості формування та діяльності об'єднаних територіальних громад в контексті децентралізації влади в Україні».

Дата: 05.02.2020 09:03
Кількість переглядів: 554

4 лютого представники Лозно-Олександрівської ОТГ взяли участь у тренінгу на тему: «Законодавчі основи об'єднання. Практичні положення в галузі територіального об'єднання. Особливості формування та діяльності об'єднаних територіальних громад в контексті децентралізації влади в Україні».

Тренінг для представникі ОТГ Луганської області був організований в смт.Троїцьке у рамках реалізації компоненту Місцеве самоврядування та реформи з децентралізації влади Програми ООН із Відновлення та розбудови миру.

У тренінгу приймали участь Дмитро Курочка, спеціаліст із територіального об'єднання (ПРООН) та Ольга Чепель, кандидат юридичних наук, консультант з питань децентралізації в Чернівецькій області, представники ОТГ мали можливість не тільки почути останню інформацію, але й задати питання з тематики тренінгу, які наразі актуальні для громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь