Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Лозно-Олександрівська селищна територіальна громада розпочала роботу з формування Стратегії розвитку громади на 2022-2029 рр.

Дата: 17.03.2021 11:08
Кількість переглядів: 852

Розпорядженням Лозно-Олександрівського селищного голови №21 від 03 березня 2021 року створено робочу групу з розробки Стратегічного плану розвитку Лозно-Олександрівської селищної територіальної громади.

Над розробкою Стратегії розвитку громади Робоча група буде працювати за експертної підтримки ПРООН, зокрема з експерткою зі стратегічного планування - Ольгою Терентьєвою та національною консультанткою з урахування гендерного підходу у регіональних і локальних стратегіях розвитку, ООН Жінки – Юлією Гончар.

16 березня 2021 року відбулося перше установче засідання Робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Лозно-Олександрівської селищної територіальної громади. Під час заходу Ольга Терентьєва ознайомила членів робочої групи з основними аспектами розробки стратегії розвитку громади, послідовністю та етапами процесу.

Лозно-Олександрівський селищний голова Євген Світличний наголосив на  важливості написання Стратегії, що дозволить визначити пріоритетні напрямки розвитку територій, підвищити рівень інвестиційної привабливості громади для міжнародних організації та залучити додаткові кошти.

Під час засідання члени робочої групи спільно з експерткою узгодили всі етапи розробки стратегічного планування і визначили терміни їх виконання. Початкова стадія - збір статистичних даних для підготовки соціально-економічного аналізу, що дозволить зрозуміти пріоритетні напрямки її розвитку, визначити очікування жителів як по всій громаді так і по окремих населених пунктах.

По закінченню засідання членами робочої групи було прийнято рішення щодо засобів комунікації з громадою, висвітлення результатів роботи на офіційному веб-сайті Лозно-Олександрівської громади.

Дату наступного засідання Робочої групи буде завчасно повідомлено.

Запрошуємо місцеве населення долучатися до обговорення створення та написання стратегії розвитку, приймати участь у запланованих заходах та опитуваннях.

Слідкуйте за новинами на сайті.

Для довідок звертатися за телефоном 0955716624.

Головний спеціаліст з проектно-інвестиційної діяльності – Аліна Ліннік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь