Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

НАКАЗ Про проведення конкурсу на посаду керівника Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Лозно-Олександрівської селищної ради Луганської області

Дата: 07.05.2021 09:41
Кількість переглядів: 181

                                                              НАКАЗ

 

_________                         смт Лозно-Олександрівка                                        №____

 

Про проведення конкурсу на посаду керівника Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Лозно-Олександрівської селищної ради Луганської області

 

Відповідно до статті 39 «Закону України «Про повну загальну середню освіту», згідно з пунктом 3 Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Лозно-Олександрівської селищної ради, затвердженого рішенням сесії від 20 травня 2020 року №50/4, у зв’язку із припиненням 01 липня 2021 року трудового договору з директором Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Лозно-Олександрівської селищної ради Луганської області Головко Володимиром Дмитровичем

НАКАЗУЮ:

 

1. Оголосити конкурс на посаду керівника Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лозно-Олександрівської селищної ради Луганської області.

2. Кандидатам на участь у конкурсному відборі визначити наступні вимоги: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

3. Затвердити персональний склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду керівника Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лозно-Олександрівської селищної ради Луганської області (Додаток 1).

4. Конкурсній комісії:

4.1 Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання кандидатами документів, здійснити їх перевірку, прийняття рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсі та визначити дату проведення конкурсу.

4.2 Не пізніше п’яти робочих днів до початку проведення конкурсу організувати та забезпечити ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом.

4.3 Визначити упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору переможця або визначити конкурс таким, що не відбувся.

5. Визначити Антонову Аліну Вікторівну, головного спеціаліста з питань освіти відділу освіти, культури, бібліотек, молоді та спорту Лозно-Олександрівської селищної ради, уповноваженою особою від конкурсної комісії.

6. Уповноваженій особі:

6.1 Забезпечити оприлюднення цього наказу та оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Лозно-Олександрівської селищної ради.

6.2 Здійснити прийом документів для участі у конкурсі у термін з 30 квітня до 29 травня 2021 року.

6.3 Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання кандидатами документів забезпечити оприлюднення на веб-сайті Лозно-Олександрівської селищної ради перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсі.

6.4 Протягом двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору оприлюднити результати конкурсу на веб-сайті Лозно-Олександрівської селищної ради.       

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою .

 

 

 

Начальник відділу освіти, культури,

бібліотек, молоді та спорту                                                     Наталія БУШЛЯ   Лозно-Олександрівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь