Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Початок голосування за проєкти Бюджету Участі

Дата: 11.06.2021 22:04
Кількість переглядів: 791

Фото без опису

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ

ЛОЗНО-ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

З 14 червня 2021 року розпочинається голосування за проєкти в рамках Бюджету участі Лозно-Олександрівської селищної територіальної громади 2021 року. Голосування триватиме  до 30 червня 2021 року включно.

Бюджет участі дозволяє кожному мешканцю громади долучитися до розподілу бюджетних коштів шляхом голосування за найбільш корисні та цікаві, на його думку, проєкти. Саме від кількості зібраних голосів залежить, чи отримають проєкти фінансування з місцевого бюджету на його реалізацію у 2021 році.

Реалізовуватимуться ті проєкти, які набрали найбільшу кількість балів за рейтинговою системою, але при цьому враховуються наступні умови:

- для сільських територій (окрім смт. Лозно-Олександрівка та с. Привілля) переможцем може бути лише один проєкт від населеного пункту, який набере понад 50 голосів;

- для смт. Лозно-Олександрівка та с. Привілля переможцем може бути лише один проєкт від населеного пункту, який набере понад 100 голосів;

Кожен житель Лозно-Олександрівської громади має змогу проголосувати лише за 1 проєкт в одному з пунктів голосування. Голосувати можуть жителі, які постійно проживають у межах Лозно-Олександрівської селищної ради та яким виповнилося 14 років.

Голосувати за проєкти можна одним із зручних для вас способів:

- в електронному вигляді за посиланням: https://budget.e-dem.ua/4420955700 в розділі «Авторизація».

- в паперовому вигляді в пунктах для голосування – заповнивши бланк для голосування. 

Звертаємо увагу! При голосуванні в пункті для голосування при собі обов’язково потрібно мати паспорт або ID картку та надати згоду на обробку персональних даних.

Голоси, віддані в паперовому вигляді, будуть вноситися до електронної системи «Громадський бюджет» для автоматичного підрахунку голосів. 

Після завершення кінцевого терміну голосування електронна система здійснить автоматичний підрахунок голосів та визначить проєкти-переможці.

Повідомляємо: всього в голосуванні братимуть участь 16 проєктів. 

Зі змістом проєктів можна ознайомитись на сайті Лозно-Олександрівської селищної ради в розділі «Бюджет участі» або в пунктах для голосування.

За додатковою інформацією звертайтеся до спеціаліста з проектно-інвестиційної діяльності Лозно-Олександрівської селищної ради за адресою: смт Лозно-Олександрівка, вул.Центральна,1, або за тел. (095) 571 66 24, e-mail: alina.linnik18@gmail.com

 

Запрошуємо всіх небайдужих мешканців громади долучитись до голосування за кращі проєкти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь