Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Відбулася серпнева конференція освітян Лозно-Олександрівської громади "Стратегічні цілі та пріоритетні напрями освіти 2021-2022 навчального року".

Дата: 31.08.2021 10:03
Кількість переглядів: 300

28 серпня 2021року в приміщенні Привільського СБК відбулася серпнева конференція освітян Лозно-Олександрівської громади "Стратегічні цілі та пріоритетні напрями освіти 2021-2022 навчального року".

60 педагогів та вихователів розглядали нагальні питання офлайн, а вчителі Лозно-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. в Zoom-конференції.

Зі словами привітання у відеозапису до присутніх звернувся директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк.

Голова Лозно-Олександрівської селищної ради Євген Світличний привітав присутніх з початком нового навчального року і вручив Почесну грамоту Сватівської районної ради та Сватівської РДА директору Солідарнівської ЗОШ I-II ст. Козьминій Людмилі та грамоти Лозно-Олександрівської селищної ради ветеранам праці, які закінчили свою педагогічну діяльність в цьому році-директору Вівчарівської гімназії Симоненко Наталії та вчителю історії та правознавства Привільського ліцею Алюшиній Наталії.

Начальник відділу освіти, культури, бібліотек, молоді та спорту Людмила Суська в своєму виступі висвітлила тренди сучасної освіти у світовому освітньому просторі.

Ірина Бєловолова, директор Привільського ліцею, розкрила тему "Stem-освіта- шлях у майбутнє від теорії до практики" з прикладами освоєння її в роботі свого навчального закладу.

Питання наступності та перспективності дошкільної та початкової освіти у контексті НУШ озвучила директор ЗДО(ясла-садок)"Дзвіночок"  Тетяна Ніконова.

Освіта для сталого розвитку- усвідомлення необхідності, змін в освітній парадигмі з метою подальшого сталого розвитку суспільства  та навколишнього середовища.

17 цілей та 169 задач нового плану дій набули чинності 1 січня 2016 року. Робота розрахована на 15 років до 2030 року.

7 методичних об'єднань вчителів та вихователів працювали над планом втілення цілей в роботі на уроках та в позаурочний час, захищаючи свої ментальні карти.

Приємним подарунком для учасників серпневої конференції став виступ учнів Привільського ліцею, які надихнули всіх на початок нового навчального року.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь