Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Нова можливість вирішення конфлікту/спору без звернення до суду або доступ до медіації в системі безоплатної правової допомоги

Дата: 22.12.2021 13:13
Кількість переглядів: 188

Іноді з тієї чи іншої причини ми опиняємося в конфлікті, який забирає час, здоров'я, а іноді й близьких людей. Що робити коли охоплені емоціями сторони конфлікту перестають чути і розуміти один одного. Завдяки унікальній можливості для клієнтів системи безоплатної правової допомоги стала доступна ще одна послуга вирішення конфлікту/спору - медіація. Це переговорна процедура, побудована на принципах добровільності, конфіденційності, нейтральності та самовизначення сторін. Це процедура, яка дозволяє вирішити спір не звертаючись до суду. Медіатор - це нейтральний посередник, який керує процесом медіації. Маючи спеціальні навички ведення переговорів, медіатор допомагає сторонам знизити градус напруги, почути один одного, самостійно напрацювати варіанти рішень, тобто домовитися. Фахівці Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги прийняли участь у навчаннях медіаторів з числа працівників системи безоплатної правової допомоги.

Вже незабаром наші медіатори подадуть конфліктуючим сторонам, які бажають домовитися - руку допомоги, запропонувавши участь у переговорній процедурі під назвою медіація.

Білокуракинське бюро правової допомоги

 вул. Базарна, 13, смт.Білокуракино, 92200,

(06462) 2-26-91

Bilokurakynske@legalaid.lg.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь