Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Консультації від фахівців «Білокуракинського бюро правової допомоги» Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Дата: 16.12.2021 17:55
Кількість переглядів: 140

Фахівці «Білокуракинського бюро правової допомоги» Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили виїзд до Лозно-Олександрівської громади.

Для присутніх працівників громади та місцевих мешканців проведено інформаційний захід, під час жвавого обговорення почутого мешканці отримали роз’яснення з питань земельних правовідносин.

По завершенню заходу функціонував консультаційний пункт доступу до правової допомоги, під час роботи якого громадяни мали змогу отримати юридичні консультації щодо земельних та інших правових питань.

Якщо у вас виникають будь-які запитання правовідносин  звертайтеся до системи надання безоплатної правової допомоги. Правову консультацію можливо отримати звернувшись до Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  та підпорядкованих бюро безоплатної правової допомоги,  або скориставшись мобільним застосунком «Безоплатна правова допомога».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь