Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Постраждалий від війни малий бізнес отримає гранти на відновлення від німецького Уряду

Дата: 22.01.2023 11:30
Кількість переглядів: 75

Фото без описуПонад 300 мікро- та малих підприємств, що постраждали внаслідок воєнних дій на території України, отримають гранти на відновлення в межах реалізації проєкту «Розвиток малого та середнього підприємництва: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу».

Проєкт впроваджується Міжнародною організацією з міграції у співпраці з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерством економіки України. Фінансування проєкту здійснюється Урядом Німеччини через Банк розвитку KfW.

Метою проєкту є ефективна підтримка зокрема тих підприємств, які перемістили свій бізнес і постачають критично необхідні товари та послуги для внутрішньо переміщених осіб і громад, що їх приймають.

Мікропідприємства мають можливість отримати одноразові гранти на суму до 4500 євро, малі підприємства – до 20 000 євро, підприємства-стартапи – до 7500 євро.

Так, у межах першого конкурсу на отримання грантів (оголошеного у травні 2022 року) проєкт підтримав 62 мікро- і 39 малих підприємств у Закарпатській, Львівській, Київській, Чернігівській і Сумській областях грантами, спрямованими на пом’якшення економічних наслідків війни, збереження наявних і створення нових робочих місць, в тому числі й для ВПО.

У межах другого конкурсу (оголошеного у жовтні 2022 року) було відібрано 188 мікро- і 36 малих підприємств з тих же областей, а також з Івано-Франківщини, Тернопільщини й Полтавщини.

Згідно з проєктом заплановано оголосити конкурс на постійній основі цієї весни. З попередніми умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланнями в телеграм каналі

t.me/minre_ua

#Мінреінтеграції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь