Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

ТОП корисних мобільних застосунків котрі можуть стати в пригоді під час військових дій в нашій країні

Дата: 23.01.2023 09:58
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Допомога дітям

Hearty app

Підказує батькам прості дитячі ігри та активності, має аудіоказки українською та інший розважальний контент. Додаток, створений українськими розробниками, аби допомогти батькам переключити увагу дітей та поліпшити їхній психічний стан під час війни, зменшити стрес та зосередитись на добрих емоціях.

Bebbo

Застосунок, який ЮНІСЕФ запустила, аби батькам було легше піклуватись про маленьких дітей під час війни. Він містить поради щодо виховання та розвитку малюків від народження до 6 років. Допомагає стежити за здоров’ям, пропонує поради — про щеплення та грудне вигодовування. Серед іншого, є практичні поради з огляду на війну: наприклад, як самостійно зробити підгузок.

 

Мапи та оповіщення про тривоги

EasyWay

Додаток за допомогою GPS відстежує на мапі розташування громадського транспорту, показує маршрути, зупинки, час проїзду, орієнтовний час очікування та вартість проїзду. А ще — має офлайн мапи та нагадує, коли починається комендантська година в вашому регіоні. Тобто, допомагає орієнтуватись в незнайомих містах. Більш того, не тільки в українських — сервіс також працює в Молдові, Сербії, Хорватії й Болгарії.

Повітряна тривога

Ви почуєте сигнал тривоги, навіть, якщо на вашому смартфоні увімкнено беззвучний режим. Додаток не потребує реєстрації.

 

Допомога хворим та пораненим

Helsi

Сервіс Helsi зробив безкоштовними онлайн-консультації, навіть якщо ви звертаєтеся за допомогою до лікарів приватних медичних закладів. Декларація з лікарем або направлення до спеціаліста не потрібні. Записатися можна до будь-якого лікаря незалежно від місця його розташування.

TacticMedAid

Новий український застосунок, який описує алгоритми надання першої домедичної допомоги. Має два напрями. Цивільний — дає поради про зупинку кровотечі, яка вважається найпоширенішою та найнебезпечнішою причиною смерті в умовах війни. Та військовий. Там — пояснюється, що робити якщо людина поруч з вами в шоці, втратила свідомість, має опіки.

Також у додатку можна перевірити рівень знань протоколів домедичної допомоги — розробники радять все ж спершу пройти відповідні тренінги.

Перша мобільна допомога

Додаток ґрунтується на програмі першої допомоги, розробленій Британським Червоним Хрестом. В ньому — навчальні відео та анімація, номери телефонів всіх екстрених служб, поради з безпеки для будь яких ситуацій, не тільки воєнних, та, звісно, покрокові інструкції про те, як надавати першу медичну допомогу. В додаток вже завантажено багато інформації, тож з’ясувати, як допомогти людині можна буде й без доступу до інтернету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь