Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

05.06.2023 року Лозно-Олександрівською селищною військовою адміністрацією Сватівського району Луганської області було відкрито Координаційний центр надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області в м. Ірпінь

Дата: 06.06.2023 09:01
Кількість переглядів: 147

Фото без опису05.06.2023 року Лозно-Олександрівською селищною військовою адміністрацією Сватівського району Луганської області було відкрито Координаційний центр надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області в м. Ірпінь.

На заході були присутні голова Сватівської районної державної адміністрації-начальник районної військової адміністрації Олег Сліпець, начальник Нижньодуванської СВА Корощенко Сергій, начальник Сватівської МВА Міткевич Олександр, начальник Білокуракинської СВА Антоненко Віталій та поліцейський офіцер Ірпінської громади Стогній Анна.

Начальник Лозно-Олександрівської СВА Світличний Євген разом з головою Сватівської районної державної адміністрації-начальником районної військової адміністрації зустрілись з начальником відділу поліції №2 (м. Ірпінь) Бучанського РУП Малоголовим Олександром та начальником КП “Муніципальна варта” Миколою Ковальчуком. Під час зустрічей були обговорені різні питання, які стосуються осіб з числа ВПО Луганської області. Також разом із поліцейським офіцером Ірпінської громади Стогній Анною відбулась робоча зустріч з Ірпінським головою Маркушиним Олександром, в ході робочої зустрічі було обговорено співробітництво у роботі Координаційного центру та наданні допомоги внутрішньо перемішеним особам в м. Ірпінь.

В день відкриття Координаційного центру отримали гуманітарну допомогу и вигляді продуктових наборів від Луганської обласної державної адміністрації-обласної військової адміністрації близько 20-ти осіб з числа ВПО Луганської області.

Координаційний центр надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області знаходиться за адресою: вулиця 74-ї Стрілецької Дивізії та працює із 10:00 – 15:00 з понеділка по п’ятницю без перерви.

Зараз в Координаційному центрі можливо отримати продуктові набори.

Для цього потрібно з собою мати такий перелік документів:

✅довідку ВПО;

✅паспорт;

✅ідентифікаційний код.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь