Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

З Днем працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2023 12:32
Кількість переглядів: 118

Фото без описуДень працівника сільського господарства в Україні відзначається у третю неділю листопада. Цього року свято випадає на 19 листопада.

Відзначають свято всі, хто має відношення до сільського господарства - працівники ферм та агропідприємств, співробітники фабрик що працюють на виробництві та переробці сільськогосподарської сировини, агрономи, трактористи, бджолярі, технологи та багато інших.

У День працівників сільського господарства України ми вітаємо всіх, хто трудиться на землі. Вашу працю цінують і в кожній родині, і на рівні цілої держави. Завдяки Вашій роботі розвивається економіка нашої країни. Ваша робота - це мистецтво, яке приносить плоди не лише землі, а й усім нам. Нехай кожен ваш день буде наповнений теплом сонця та благополуччям. Бажаємо ситого життя і гарного врожаю, щастя в родині та успіхів у роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь