Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Увага! Посада демінерка/демінер з виявлення вибухонебезпечних предметів

Дата: 07.12.2023 21:18
Кількість переглядів: 144

Фото без описуЗаробітна плата становить 33 000 грн (податки будуть утримані з цієї суми). Для даної посади не потрібен попередній досвід роботи сапером чи спеціалізовані технічні знання. Ми забезпечуємо навчання «з нуля» відповідно до високих стандартів галузі та дотримуємося високих стандартів безпеки.

Вакансія відкрита для чоловіків і жінок, і вже працюють численні кваліфіковані жінки в нашій команді з розмінування. Жінки особливо заохочуються подавати заявки.

ХАЛО Траст пропонує можливість нової кар'єри в авторитетній міжнародній гуманітарній організації, яка допомагає постраждалим від війни. ХАЛО - найбільша у світі гуманітарна організація, яка займається розмінуванням. Організація є неурядовою, неполітичною та нерелігійною, штаб-квартира знаходиться у Великій Британії, і працює в Україні з 2016 року.

В зв'язку з початком повномасштабного вторгнення в Україну у лютому 2022 року, ХАЛО розширює штат співробітників і шукає демінерів для проведення робіт з очищення територій. Організація здійснює повну підготовку демінерів згідно з міжнародними стандартами.

ПОСАДА: Демінер

РОЗМІЩЕННЯ: Харківська, Миколаївська області

ПІДЗВІТНІСТЬ: Керівник групи розмінування

Успішні кандидати повинні пройти повний курс навчання у Миколаєві або Харкові, незалежно від попереднього досвіду. Обов'язки включають проведення заходів з ручного усунення мінної небезпеки, дотримання стандартних процедур та правил техніки безпеки. Вимоги включають готовність до роботи в умовах відкритого повітря та відряджень по Україні, дисциплінованість та відсутність проблем із вживанням алкоголю та наркотиків.

Організація пропонує оплачуване навчання, офіційне працевлаштування, двічі на місяць оплату, добові при відрядженнях, гнучкий графік, відпустку, кар'єрний ріст, страхування життя та психосоціальну допомогу. Долучайтеся до команди ХАЛО Траст і допомагайте зробити землю безпечною! Для подачі заявки телефонуйте за номером 0800-300-662.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь