Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Артем Лисогор: головне за два тижні

Дата: 27.01.2024 14:44
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Вчора Уряд ухвалив рішення про автоматичне продовження виплат для всіх ВПО до 1 березня та на шість місяців - для певних категорій громадян. Пропозиції Луганської ОВА щодо збереження виплат принаймні найбільш незахищеним верствам населення враховані.

У Дніпрі запрацював інклюзивно-ресурсний центр. Відтепер, родини, які виховують дітей з особливими освітніми потребами, зможуть отримувати додаткові освітні послуги в режимі офлайн. Такі послуги доступні також у Києві.

Підтримка Захисників Луганщини – наш пріоритет. 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді передали автомобіль Toyota Land Cruiser, обладнаний медично-евакуаційним устаткуванням. Нзабаром передамо аналогічні автомобілі бійцям ще двох бригад.

Військові адміністрації Сватівщини разом із волонтерами придбали і передали автомобіль, декілька комплектів автогуми, автомобільні компресори, насоси для перекачування дизельного палива, стартові автомобільні кабелі.

А також - генератори, павербанки, акумулятори, вісім станцій Starlink, тепловізійний приціл та 10 мобільних антидронових комплексів.

У п’яти громадах вже працюють програми підтримки ветеранів, військовослужбовців ЗСУ та сімей загиблих захисників України.

Минулого тижня військовослужбовці та члени їх родин отримали грошову допомогу від Лисичанської, Гірської та Кремінської громад.

До зміцнення матеріальної бази громад залучаються міжнародні партнери. На цьому тижні отримано комунальну спецтехніку. Наразі вона працюватиме на Дніпропетровщині та Харківщині – зароблятиме кошти для громад. Після деокупації – на відповідних територіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь