Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Юридичний консультант

08 Червня, 2021 р., 16:56
ФІЗИЧНА  ОСОБА МОЖЕ БУТИ ВИЗНАНА СУДОМ НЕДІЄЗДАТНОЮ якщо вона внаслідок хронічного, стійкого психічного розладу не здатна усвідомлювати значення своїх дій та (або) керувати ними. Тобто, недієздатність характеризують дві складові: наявність хронічного, стійкого психічного розладу та не усвідомлення особою значення своїх дій та неспроможність курувати ними. (ст. 39 Цивільного кодексу України) Справи про визнання особи недієздатною розглядаються в рамках окремого провадження місцевим судом загальної юрисдикції за процедурою, встановленою статтями 293 – 300 Цивільного процесуального кодексу України.
27 Квітня, 2021 р., 13:21
Визнання спадщини відумерлою
12 Лютого, 2021 р., 11:17
З 2021 року окремі категорії підприємців звільнені від сплати ЄСВ  зазначені зміни внесено Законом № 592-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо усунення дискримінації за колом платників»
26 Січня, 2021 р., 15:39
Згідно із статтею 18 Закону України "Про відпустки" після закінчення відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами за бажанням жінки їй надається відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.
26 Січня, 2021 р., 15:39
Інколи трапляється, що воля спадкодавця позбавляє спадкоємців першої черги права на спадщину . Саме для захисту вразливої категорії з числа спадкоємців першої черги законодавець передбачив обов’язкову частку у спадщині . Отже давайте розглянемо що таке «обов’язкова частка»
26 Січня, 2021 р., 15:37
Відповідно  до статті 33. Закону України «Про оренду землі» після закінчення строку, на який було укладено договір оренди землі, орендар, який належно виконував обов’язки за умовами договору, має переважне право перед іншими особами на укладення договору оренди землі на новий строк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь