Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Події та заходи

01 Березня, 2019 р., 10:52
Стабільний економічний розвиток країни неможливий без формування соціально забезпеченого суспільства. Соціальна політика зосереджується на формуванні ефективних умов життя всіх членів суспільства, відносин між соціальними групами, забезпеченні ефективної зайнятості, створенні соціальних гарантій і умов для поліпшення добробуту населення. Соціальна політика будь-якої держави спрямована на соціальний захист різних соціальних і демографічних груп населення, особливо тих осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.
25 Лютого, 2019 р., 15:31
   Впровадження в об’єднаної громаді стійкої моделі комунікації та сталого розвитку через збалансування інтересів органів місцевого самоврядування та периферійних громад із використанням інструментів місцевої демократії того варто.
16 Лютого, 2019 р., 14:09
8 лютого цього року наша Лозно-Олександрівська громада відзначила маленьку проте досить важливу дату.
16 Лютого, 2019 р., 14:03
15 лютого в Лозно-Олександрівському Будинку Культури відбувся захід на тему: «Ціна чужої війни», присвячений 30-ій річниці виведення військ з Афганістану.
16 Лютого, 2019 р., 13:53
15 лютого 2019 року відбулося засідання 19 сесії Лозно-Олександрівської селищної ради. На засіданні було розглянуто ряд земельних та бюджетних питань. Крім того на засідання було затверджено ряд важливих та необхідних для розвитку громади документів, а саме:
11 Січня, 2019 р., 15:23
З 11 січня 2019 року почав працювати довгоочікуваний банкомат "Ощадбанку". Мешканці громади дуже вдячні керуючому Білокуракинського відділення "Ощадбанку" Королькову Андрію Валентиновичу та селищному голові Леонову Олексію Олександровичу за активне сприяння у роботі банку. Запрошуємо всіх бажаючих! З понеділка до суботи з 8-00 до 17-00 в приміщенні селищної ради.
22 Грудня, 2018 р., 18:22
22 грудня 2018 року, у залі засідань райдержадміністрації відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку району за участю голови райдержадміністрації Сергія Іванюченка, голови Білокуракинської районної ради Костянтина Бондаренка, голови Бродівської районної ради Євгена Шведа, депутата Львівської обласної ради Катерини Кеньо, голів Білокуракинської і Лозно-Олександрівської ОТГ Сергія Сірика і Олексія Леонова, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій. Голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко представив усім присутнім найближчі перспективи роботи новоутвореного дорадчого органу та прозвітував про діяльність райдержадміністрації за період з 2014 по 2018 роки, окресливши основні проблеми розвитку регіону та шляхи їх подолання. Після цього для присутніх була представлена презентація «Про реалізацію програми Схід і Захід разом», яку презентував голова Бродівської районної ради Євген Швед. Перспективний План розвитку територій об’єднаних територіальних громад району на 2019-2021 роки представили представники двох створених громади району: Олена Трубачова – завідувач сектору соціально-економічного розвитку Білокуракинської селищної ради та Олексій Леонов - голова Лозно - Олександрівської селищної ради. Також до присутніх звернулася депутат Львівської обласної ради Катерина Кеньо, та голова районної ради Костянтин Бондаренко. В кінці засідання всіх присутніх привітали з наступаючими Різдвяними та Новорічними святами.
19 Грудня, 2018 р., 08:29
19 грудня відбулася урочиста церемонія вручення ключів від житлових об’єктів дітям-сиротам. Ключи від житла, придбаного за рахунок коштів державного бюджету, діти - сироти отримали від виконуючого обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Філя. Сергій Філь відзначив, що у складних умовах сьогодення держава робить усе можливе, щоб уразливі категорії населення почували себе соціально захищеними. Ключи від квартир отримали 10 жителів Лисичанська, три – з Кремінського району, два – Попаснянського, по одному – Білокуракинського, Міловського та Троїцького районів. Житло придбано у різних населених пунктах Луганщини. Сергій Філь вручив ключі і мешканцю Лозно - Олександрівської громади - Бугакову Олександру Володимировичу.  Крім того, власник житла отримав подарунок від представників органів місцевої влади. Лозно – Олександрівська селищна рада вітає щасливих власників житла та бажає їм щастя, благополуччя та затишку в своїй оселі.
29 Листопада, 2018 р., 16:32
На засіданні дванадцятої сесії селищної ради представник прикордонної служби інспектор державного кордону Кирик Микола Михайлович проінформував депутатів та присутніх на сесії щодо військового стану запровадженого з 28.11.2018 року в Луганській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь