Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
20 Лютого, 2023 р., 08:50
Стартував спільний проект Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни.
19 Лютого, 2023 р., 09:45
Сьогодні в Україні відзначають День Державного Герба. 19 лютого 1992 року, Верховна Рада України затвердила тризуб як Малий герб України, визначаючи його головним елементом великого Державного Герба.
12 Лютого, 2023 р., 08:39
У січні 2023 року завершено реформу монетизації пільг, яка була розпочата в 2019 році. Пільги на оплату житлово-комунальних послуг їх одержувачам з січня поточного року надаються виключно у грошовій готівковій формі (нарахування – в січні, виплата – у лютому).
12 Лютого, 2023 р., 08:35
Державна міграційна служба нагадує, що у відокремлених підрозділах ДП «Документ» у Польщі доступна послуга оформлення першого паспорта громадянина у формі ID-картки по досягненню 14-річного віку.
09 Лютого, 2023 р., 20:49
Війна в Україні спричинила великий стрес як у дорослих, так і в дітей. Докорінні зміни в житті, відчуття невизначеності та небезпеки, вимушене переміщення — все це дуже засмучує та посилює тривожність.
08 Лютого, 2023 р., 13:23
На порталі Дія доступні одразу п'ять нових послуг, які спрощують і пришвидшують процес усиновлення дитини. До цього українці вже могли подати заяву про отримання консультації з усиновлення дитини та зареєструватися усиновлювачем онлайн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь