Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
06 Лютого, 2023 р., 20:58
До Міжнародного дня безпечного інтернету експерти освітнього проєкту #stop_секстинг оприлюднили результати дослідження щодо часу, проведеного дітьми онлайн, а також підготували поради, як убезпечити їх від надмірного перебування у мережі.
06 Лютого, 2023 р., 20:29
Понад 500 працівників соціальної сфери пройшли навчання щодо роботи в новій підсистемі ЄІССС – Реєстрі надавачів та отримувачів соціальних послуг
30 Січня, 2023 р., 22:30
Багато українців виїхали в інші країни, взявши з собою мінімум речей. Тому ми з’ясували, як відправити їм посилку Укрпоштою, і що для цього потрібно.
29 Січня, 2023 р., 23:19
В наш час коли відключення світла стали звичною річчю всі ми пристосувались до таких умов. У кожного є свічки, ліхтарі та інші пристрої для роботи та навчання без світла. Одна головною проблемо як говорять лікарі є те що такі альтернативні джерела освітлення під час навчання чи роботи сильно напружують очі і це в свою чергу приводить до печіння і втоми очей а часто навіть до головного болю. Тому існують ряд порад від лікарів котрі допоможуть зберегти зір в ці непрості часи.
27 Січня, 2023 р., 23:05
Держава постійно працює над цифровою доступністю послуг для громадян, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО). Станом на 24.01.2023 року на обліку ВПО перебуває майже 5 млн людей.
27 Січня, 2023 р., 10:16
Платформа єДопомога розширює мережу партнерів для того, щоб більше людей з різних куточків України змогли скористатися Передплатою єДопомога (далі - сертифікат).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь