Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
26 Березня, 2021 р., 09:10
25 березня 2021 року Лозно-Олександрівський селищний голова Євген Світличний, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Антоненко та головний спеціаліст з проектно-інвестиційної діяльності Аліна Ліннік провели зустріч з мешканцями с. Шарівка, до зустрічі також долучилися староста сіл Лозне, Шарівка Галина Зосименко та депутати Лозно-Олександрівської селищної ради.
19 Березня, 2021 р., 11:06
18 березня 2021 року Лозно-Олександрівський селищний голова Євген Світличний та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Антоненко відвідали село Гладкове та село Солідарне. В ході робочої поїздки були проведені зустрічі з місцевим населенням, до яких долучилися депутати Лозно-Олександрівської селищної ради Олег Малик, Ірина Герасимова та Сергій Алєйніков.
16 Березня, 2021 р., 17:08
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2019 № 932 «Деякі питання посилення контролю за дотриманням законодавства щодо приєднання до електричних мереж», відповідно до Положення про Державну інспекцію енергетичного нагляду України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 р. № 77, Управління Держенергонагляду у Луганській області здійснює розгляд скарг заявників у разі виникнення спірних питань щодо дій або бездіяльності операторів систем розподілу електричної енергії (ОСР) стосовно приєднання електричних установок замовника до електричних мереж.
21 Січня, 2021 р., 14:37
Із серпня 2020 року в Україні почав працювати ринок газу, на якому діють майже сотня постачальників, кожен з них пропонує споживачам ціни та свої тарифні пропозиції. Тому у споживачів газу є можливість вільно обрати постачальника. Це не вимагає якогось перепідключення мереж або інших технічних рішень, це можна зробити в дистанційному форматі.
22 Листопада, 2020 р., 08:03
20 листопада 2020 року відбулося засідання  першої сесії Лозно-Олександрівської селищної ради VIII скликання на якій новобраний голова та депутати прийняли присягу та набули своїх повноважень.
19 Листопада, 2020 р., 09:04
05 Листопада, 2020 р., 13:31
З метою формування позитивного іміджу та бренду Луганської області; виховання ідеалів побудови миру та любові до рідного краю; розвитку, популяризації та активізації участі молоді та громади у прийнятті рішень, Громадська організація «Громадський дім», Програма ООН із відновлення та розбудови миру, Департамент міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської обласної державної адміністрації проводять Конкурс художньої творчості з живописної композиції на тему «Тварини-символи Луганщини» з 09 листопада по 09 грудня 2020 року (далі – Конкурс).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь