Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація (громада)

Луганська область

Новини

Дата: від до Скинути
18 Травня, 2021 р., 10:52
Чи можуть пенсіонерів змусити перейти на обслуговування у банки?
07 Травня, 2021 р., 10:24
Аналіз проведених перевірок по страхувальниках Сватівського відділення  за I квартал 2021 року
29 Квітня, 2021 р., 09:15
28  квітня 2021 року Лозно-Олександрівський селищний голова Євген Світличний та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Антоненко проведи зустріч з мешканцями с. Привілля. До зустрічі долучився депутат Сватівської районної ради Олександр Силкін та  староста сіл Привілля, Вільшани, Березівка, Лугове, Головкове, Шахове, Чапліївка, Вівчарове, Трудородительське, Маслакове, Дуванка – Світлана Полулях.
21 Квітня, 2021 р., 10:22
Інформація щодо фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим  особам  за  I квартал 2021 року
02 Квітня, 2021 р., 14:14
Шановні мешканці Лозно-Олександрівської селищної ради!
29 Березня, 2021 р., 15:18
Продовжується реалізація проєкту «Будівництво амбулаторії загальної практики - сімейної медицини по вул. Магістральній, смт. Лозно-Олександрівка, Білокуракинського району Луганської області».
26 Березня, 2021 р., 16:26
Сьогодні, 26 березня 2021 року Лозно-Олександрівський селищний голова Євген Світличний та  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Антоненко провели зустріч з мешканцями сел. Мирне, до зустрічі долучилася староста селища Мирне, сіл Нянчине, Попасне та Новопокровка Ірина Нікітіна.
26 Березня, 2021 р., 09:51
Після проведення установчих зборів засновників та підготовки всіх необхідних документів перед засновниками та особою, яка має право представляти громадську організацію для здійснення реєстраційних дій, постає необхідність подати документи для державної реєстрації новоствореної громадської організації на державну реєстрацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь